×

Delavnica Access Bars

Access je skupek več tisoč orodij in procesov, oblikovanih z namenom, da nam omogočijo več zavesti. Zavest je voljnost in sposobnost biti popolnoma prisoten na vseh področjih življenja. Je zmožnost nenehnega prebujanja v svet večih možnosti, več izbire in več življenja.

Access Bars ali "reset" možganov

Access Bars je samo eno od orodij, vendar osnovno in temelj za vsa nadaljna znanja in procese. Gre se za 32 točk na glavi kjer so shranjene vse misli, ideje in prepričanja, čustva in drže do stvari skozi vse oz vsa naša življenja.

Z držanjem teh (bars) točk na glavi se začne brisanje shranjenega balasta ( kot bi brisal odvečne datoteke na računalniku). To se lahko zgodi, ker možganski valovi preidejo v theta stanje, torej zelo počasno valovanje ter tako dopustijo dostop do vedenjskih vzorcev, sistemov prepričanj in pogledov, ki jih uporabljamo od otroštva ali še iz preteklih življenj.

Tako postajamo prisotnejši v svojem življenju, preteklost pa se ne projicira več v prihodost na enak način. Oziroma kot je že Albert Einstein dejal: » Nobene težave ni mogoče rešiti z isto zavestjo, ki jo je ustvarila.«

Razrešitev blokad

Poskušamo se rešiti različnih blokad, najpogostejše so:

 • Denar
 • Zdravje
 • Ljubezen
 • Kreativnost
 • Komunikacija
 • Itd.

Poskušamo se rešiti različnih blokad, najpogostejše so: Denar Zdravje Ljubezen Kreativnost Komunikacija Itd. Tehnika se v tujini že uporablja v nekaterih šolah in bolnicah z izjemnimi rezultati.

Tehnika se v tujini že uporablja v nekaterih šolah in bolnicah z izjemnimi rezultati.

Lokacija delavnice: Studio Nežin Dotik

Access Bars delavnica traja 1 dan. Je transformativna, zabavna, negovalna. Je drugačna. Na njej dobite orodja za zavestno kreiranje vašega življenja na vseh področjih, močne čistilne procese, sposobnost izvajanja Access Bars tretmaja in certifikat za opravljanje tretmaja poleg sebi in bližnjim, tudi svojim strankam, v kolikor imate to željo. Od nje odidete drugačni. In potem hvaležno opazujete, kako se tudi vaš svet spremeni, postavi. Na lahkoten, radosten in veličasten način.

Delavnica je meni in mnogim spremenila življenje. Jo bo tudi vam?

 • Namen Accessa ni uničiti te resničnosti.
 • Namen accessa se ni boriti s to resničnostjo.
 • Namen Acessa ni videti napačnosti te resničnosti.
 • Namen Accessa je ustvariti drugačno resničnost.
 • Namen Accessa je ustvariti svet kot večji niz izbir in večji niz možnosti, tako, da bo lahko uspevalo celotno človeštvo ter vas opolnomočiti s tem, kar veste.

Cena in prijave

Delavnica ACCESS BARS - 07.05.2022 9:00
240,00 €
8 prostih mest
Delavnica ACCESS BARS - 21.05.2022 9:00
240,00 €
12 prostih mest

Naročite se že danes!

cookie icon
Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki