×

Klasična masaža

Klasična ali švedska masaža je naravna in učinkovita metoda
za ublažitev zdravstvenih težav, ohranjanje zdravja in zagotavljanje dobrega počutja.

Kaj je klasična masaža?

Klasična oziroma švedska masaža je sistematična ročna manipulacija mehkih telesnih tkiv z glajenjem, gnetenjem, otiranjem, udarjanjem tresenjem in pritiskanjem. Je naravna in učinkovita metoda za ublažitev zdravstvenih težav, ohranjanje zdravja in zagotavljanja dobrega počutja.

Klasična masaža ugodno vpliva na:

  • boljšo prekrvavitev mišic,
  • pospeši limfni obtok,
  • močno vpliva na vezivna tkiva, kožo, prebavila,
  • in pospešuje regeneracijo tkiv.

 

Masaža pomaga pri težavah z mišično-skeletnim sistemom, kot so napetost ali bolečine v mišicah. Učinkovita je tudi pri migrenah, glavobolih, stresu, nemiru in napetosti.

Klasična masaža zajema masažo celega telesa: masažo obraza, zgornjih okončin, zgornjega dela prsnega koša, trebuha, hrbta in masažo spodnjih okončin. 

Pri klasični masaži v prostoru Nežin dotik uporabljamo produkte, ki jih nudimo tudi našim strankam - razvili smo svojo linijo masažnega masla - Maslo za obraz in telo, vanilija - sandalovina. Uporabljamo pa tudi druga naravno pridobljena olja.

Cenik klasične masaže

Klasična masaža

30 minut

30 eur

Klasična masaža

40 minut

40 eur

Klasična masaža

60 minut

55 eur

Rezervirajte termin

cookie icon
Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki