×

Sem Neža Justin,

diplomirana medicinska sestra, certificirana limf-terapevtka po dr. Voddru in maserka.

Z vami sem Neža Justin,
dipl. med. sestra

Sem diplomirana medicinska sestra, certificirana limfterapevtka po dr. Voddru in maserka. Dotik in njegova zdravilna moč sta me prvič očarala že v otroštvu. Danes v prostoru Nežin dotik kot certificirana limfterapevtka po dr. Voddru nudim pomoč pri delovanju limfe številnim rakavim bolnikom, strankam s celulitisom in drugim, ki radi občutijo zdravilno moč dotika. 

 

Od uradne do alternativne medicine

Skozi izobraževanje do stopnje diplomirane medicinske sestre sem se spoznavala z delovanjem človeškega telesa, različnimi tehnikami zdravljenja in razvijanju osebnega odnosa z bolniki. Izkušnje, ki sem jih pridobivala in opazovala v krogu javnega zdravstva in uradne medicine, so me intiutivno vodile tudi v raziskovanje alternativne medicine, ki običajno za zdravljanje uporablja spodbujanje našemu telesu naravnih procesov. Tako sem se srečala tudi z zdravilno limfno drenažo po dr. Voddru. Ker sem k sreči že imela pridobljeno izobrazbo dipl. med. sestre, sem se lahko izšolala in pridobila mednarodno veljavni certifikat za izvajanje terapij. 

 

Nežin dotik 

Od leta 2018 samostojno delujem v prostoru Nežin dotik. S kombinacijo znanja uradne in alternativne medicine ter prirojenim občutkom za človeka in dotik, vsak dan podprem delovanje telesa mnogih oseb. Z dotikom telo ponovno naučim samozdravljenja.  

Svoje poslanstvo čutim v sočutnem in celostnem pristopu do sočloveka, ter združevanju uradne in alternativne medicine, ki se izvrstno dopolnjujeta.

 

Prisrčno vabljeni, da me pokličete na posvetovalni pogovor prek katerega ugotovimo katera oblika terapije ali masaže bo vašemu telesu najbolj v pomoč. 

Rezervirajte termin

Pridobljeni certifikati Šole manualne limfne drenaže (MLD) po dr. Voddru

Uspešno zaključena tečaja Terapija II. in III. sta pogoj za mednarodno veljavni certifikat za izvedbo limfterapij.
Limfterapevt je usposobljen za obravnavo različnih vrst limfedemov. Certifikat se obnavlja na dve leti.

Več o meni

Neža Justin na RTV SLO, Klepet ob kavi, predstavi MLD po dr. Voddru

video

Intervju na EDEMENCA - predstavitev MLD po dr. Voddru

text

Predstavitev Neže Justin na Moia

text

Obisk Neže Justin v DEOS Notranje Gorice

text

Rezarvirajte termin

cookie icon
Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki