×

Terapevtska masaža

Terapevtska masaža je natančna in močna masaža.
Uporablja se predvsem za odpravljanje bolečin v predelu hrbta.

Terapevtska masaža in njene koristi

Terapevtska masaža je natančna in močna masaža. Namenjena je izboljšanju fizičnega stanja posameznika. Uporablja se za lajšanje bolečin, sproščanje in naravnavanje mišic in vretenc. 

Terapevtska masaža hrbta pomaga pri posedanju vretenc, starih poškodbah hrbta, herniji diska, lumbago, išias, ledveni usek oz. »heksenšus«, trd vrat, hernija diska itd. Je učinkovita metoda lajšanja hudih kroničnih bolečin in odpravljanju akutnih problemov s hrbtom.

Kako deluje?

Terapevt se pri terapevtski masaži osredotoča na sproščanje in mehčanje mišic in njihovih narastišč. Preko živčnih končičev vpliva na centralni živčni sistem in s tem pozitivno vpliva na izločanje hormona endorfin, ki je človekov »naravni ubijalec bolečine« in pozitivno vpliva na počutje.

Zaradi nezadostnega ali pretiranega neoptimalnega gibanja, dolgotrajnega sedenja, stanja in nepravilnega gibanja se deli našega telesa zakrčijo, posedejo in tako povzročijo bolečino. S tem se motena prekrvavitev in delovanje limfe. Naše telo v teh primerih potrebuje pomoč - terapevtsko masažo za odpravljanje mišičnih zatrdlin ali vozlov, pospešitev prekrvavitve in odvajanje strupov. 

Pozitivni učinki terapevtske masaže

  • odpravljanje mišičnih zatrdlin
  • pozitvno vpliva na prekrvavitev in delovanje limfnega sistema za odvajanje strupov, toksinov
  • povečana gibljivost
  • postopno zmanjšanje in odprava bolečin

Cenik

Terapevtska masaža

30 minut

30 eur

Terapevtska masaža

40 minut

40 eur

Terapevtska masaža

60 minut

55 eur

Rezervirajte termin

cookie icon
Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki