×

Mnenja

Naše stranke so izrazile željo, da oddajo svoje cenjeno mnenje:

Saša Einsiedler

"Svojo zakladnico znanja sem obogatila s še enim izobraževanjem. Access bars. Ko sem po bolezni iskala dobro limfno masažo, mi je na pot prišla Neža Justin in njen Nežin dotik. Deset terapij in moje telo je naučila, da so delo manjkajočih bezgavk nadomestile druge, zdrave. Od takrat nisem bila še niti enkrat zatečena. Hvala, Neža!

Potem pa me je povabila na delavnico Access barsov. Takoj sem bila ZA, ker vem, da z vsakim novim znanjem, ki ga imam, še bolje lahko pomagam svojim strankam. In evo, še en certifikat v zbirki. TAKOJ bom to novo znanje preizkusila v praksi, sicer v ljudje v šestih dneh

Ana Filipič

Neža je mojstrica za vse težave, ki jih skrivamo v našem telesu. Ko me masira, lebdim in tudi moji vozlički in napete mišice izginejo pod njenimi rokami. Moje telo kar "utripa", nimam drugega izraza, super se počutim med in po njeni masaži, tako "vsemogočno" in nič več napeto, skoraj našesto. Vrhunska si Neža, kar tako naprej. zlate rokice imaš in to, kar te je že od xx veselilo in zanimalo se dejansko dogaja. Živiš svoje sanje, ki so postale realnost. Sem zelo vesela, da ti je uspelo, da si srečna in vesela pri upravljanju svojega poslanstva.

cookie icon
Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki