×

Anticelulitna masaža

Učinkovita masaža za odpravo celulita.

Anticelulitna masaža za nego podkožja

Anticelulitna masaža je odlična pomoč pri odpravi celulita. Izvajamo kombinacijo ročne limfne drenaže, masaže in ventuz. S tem pomagamo telesu odstraniti strupene snovi iz telesa, kar se odraža na bolj zdravi in gladki koži.

Kaj je celulit in zakaj nastane?

Celulit je pokazatelj neravnovesja v delovanju limfnega sistema in neravnovesja hranil na celični ravni. Celulit vsebuje večje število celic, ki zadržujejo vodo v medceličnini. To povzroča edeme (otekline), ki upočasnijo pretok limfe in zastajanje odpadnih snovi. Tako se zmanjša elastičnost vezivnega tkiva in poveča nabiranje toksinov v maščobnih celicah. Te povečane otekline maščobnih celic silijo proti površju in dajejo videz pomarančne kože.

Kako celulit obravnavamo?

Proti celulitu se učinkovito borimo z anticelulitno masažo, ki je kombinacija ročne limfne drenaže, masaže in ventuz. Z limfno drenažo spodbudimo delovanje limfe in izločanje toksinov, maščob, belajkovin, z masažo pozitivno vplivamo na elastičnost tkiv in kože z ventuzami pa dodatno pospešimo izločanje toksinov in prekrvaljenost tkiv. 

Kaj lahko poleg anticelulitne masaže za uspeh naredite sami?

Gibanje, pitje vode, izogibanje vnosa pretiranih količin predelane hrane, zadnji obrok najmanj 2h pred spanjem, dovolj počitka.

Cenik

Anticelulitna masaža

30 minut

30 eur

Anticelulitna masaža

40 minut

40 eur

Anticelulitna masaža

60 minut

55 eur

Rezervirajte termin

cookie icon
Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki